Visitkort Stående

Visitkort Stående

Ett av de bästa verktygen för att knyta kontakter är att ha med sig ett unikt visitkort som påminner din nya kontakt om varför hen ska höra av sig till just dig. Det finns några saker du bör tänka på när du designar ditt egna visitkort för att kortet ska fylla sitt syfte och för att du ska bli ihågkommen långt efter att mötet ägt rum.

Ditt visitkort bör alltid vara uppdaterat med relevant och korrekt information. Om ditt visitkort har ett felaktigt telefonnummer kan det bidra till att kontakten får ett negativt intryck av dig eftersom det visar att du inte är särskilt noggrann vad gäller detaljer och i slutändan väljer att anlita någon annan. Var därför noggrann med att korrekturläsa korten innan du lägger din beställning.

Hos smartphoto kan du trycka visitkort med bild och bilden fyller en stor funktion när det kommer till att påminna din nya kontakt om vem hen hade det där härliga samtalet med. Efter en mässa när fickorna är fyllda med visitkort från olika aktörer kan det vara just bilden som avgör om kontakten kommer att höra av sig till dig eller inte. Det finns dessutom en fördel om bilden går att koppla till branschen du är verksam inom exempelvis att bilden föreställer ett porträtt med dig och en häst om du är verksam inom ridsport eftersom att även det blir en påminnelse om tjänsten du erbjuder. Ett annat sätt att påminna din nya kontakt om varför personen ska höra av sig till just dig är att ha en slogan på kortet vilket gör visitkortet mer till ett erbjudande.
Butik Pris Länk
Smartphoto 269 kr Besök Smartphoto

Produktfakta

Typ
Fraktpris39 kr
Relaterade produkter
Visitkort Liggande
Visitkort Liggande

från Smartphoto

269 kr
Mer info
Adresstag Stående (Set om 2)
Adresstag Stående (Set om 2)

från Smartphoto

179 kr
Mer info